Idag fick jag en förfrågan om att föreläsa i Klippan, där jag har sett att det finns otroligt fina fastigheter att köpa. Är lite uppbokad den kommande tiden men vill så gärna åka dit dels för omväxlingens skull och dels för att få lite miljöombyte och en titt på hur det ser ut där. Föreläsningen kommer då handla om ledarskap med information om hur man bygger upp ett förtroende. För mig som har jobbat med detta ämnet i så många år är det självklart hur man ska agera men många vet inte alls hur man ska bete sig. När jag föreläser försöker jag använda mig av exempel som de flesta känner igen för att på så sätt få alla intresserade och att känna sig delaktiga och engagerade i ämnet. Jag njuter av att efter föreläsningen se hur ett ljus har gått upp för de flesta där de faktiskt förstår meningen med det som blivit sagt.

Lampan börjar glöda
Tärningar med texten teach

(Visited 1 times, 1 visits today)