Det är egentligen ett angenämt problem men i måndags så slumpade det sig så att jag var bokad på tre föreläsningar, en på förmiddagen och två efter lunch. Alla var visserligen inne i stan men jag kände en aning stress över att behöva rusa från ställe till ställe, speciellt med tanke på att jag skulle tala på delvis olika teman på konferenserna. Som tur var så kunde jag med min trendiga Vespa enkelt ta mig fram genom stan trots vägarbeten, köer och sävliga turister. Jag köpte den egentligen åt min son som fyllde 15 för några månader sedan men det har faktiskt mest blivit jag som använder den. Jag har inte ångrat det en minut och sedan i måndags är jag ännu gladare i tanken på mig som ”mopedföreläsaren”. Jag känner en så otrolig frihet i att komma fram till konferenserna i tid och utan tillstymmelse till stress. Rekommenderas varmt alla er andra som också föreläser mycket.

(Visited 1 times, 1 visits today)