Jag föreläser ju mycket om hur viktigt det är att kommunicera. Man måste prata och vara lyhörd på så många sätt, både i det privata livet och på en arbetsplats. När jag behövde råd och stöd kring försäkringar så kontaktade jag Söderberg och Partners som verkligen kunde hjälpa mig. Här var de lyhörda för mina behov och fick mig som person att känna mig viktig. Det är sånt jag försöker lyfta fram när jag föreläser, händelser i livet som för mig är minnesvärda. För medarbetaren var det bara en vanlig dag på jobbet, men tack vare bra kommunikation och bemötande så gjorde medarbetaren denna dag till något speciellt för mig. Nästa gång jag är i behov av något råd kommer jag absolut att återvända dit, och om någon frågar om tips på bra rådgivare så kan ni kanske gissa själv vilka jag kommer att rekommendera!

(Visited 1 times, 1 visits today)